Dagbok

Stallets dagbok

Nu börjar det verkligen bli mörkt på mornarna, man märker stor skillnad. Nu börjar ju i och för sig vi redan kl 05 varje morgon vilket är väldigt tidigt, men fram till nu har det varit ljust redan när man åker hemifrån. Så klart blev det inte mörkt över en natt, men plötsligt märks det liksom. 
I övrigt är just nu graderna fortfarande på sommarnivå, det har varit varma och behagliga vindar de senaste dagarna. Man får passa på och njuta medan man kan.
Träningen idag gick bra, det var blandat mellan dirttracken och rakbanan, lugnare och raskare samt allt däremellan. Tvååringarna som igår sprang av från startboxarna fick idag göra en annan övning. De var och skrittade i ledvolten innan träningen, även här var det en övning för Shanghai Maglev inför kvalet och en repetition för North Pacific. De här två hästarna- så himla fina de är! De är verkligen ett viktigt tillskott till stallet och vi har stora förhoppningar på dem framöver. 
I stallet har vi hunnit med massor denna vecka. Både pyssel med hästar, frisering av manar samt storstädning av diverse utrymmen. Vi sätter upp några extra arbeten varje dag som projekt när tid finns över. Det är så trevligt när man ser resultatet, att allt är i bra ordning och städat. 
Imorgon är det träning som vanligt och så laddar vi också inför söndag och tävlingarna!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1