Dagbok

Stallets dagbok

Gårdagens starthästar mådde hur bra som helst idag och verkar ha tagit sina lopp fint. Vi ser fram emot kommande starter för dem. 
Dagens träning var mestadels lite lugnare tempon, men tvååringarna var i startboxarna och fick hoppa ut och galoppera på en bit. För Shanghai Maglev var det träning inför kvalet på söndag och han var hur duktig som helst. För North Pacific var det en bra repetition efter kvalet och inför kommande debut. Jag tycker det kan vara bra att låta dem gå i startboxarna igen efter ett kval för att se lite mer hur de har tagit det hela. Ofta har de vaknat till en hel del och då vill man se till att hela momentet fortfarande fungerar lugnt och bra. Det märktes att han var lite mer på hugget men lugnade fort ner sig, det här var väldigt nyttigt för honom.
 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1