Dagbok

Stallets dagbok

Klockan 02.30 började vi förbereda hästarna för avfärd och vi var iväg en dryg timme senare. Vi hade en jättefin större transport med stora utrymmen inne i bilen vilket var perfekt eftersom vi var ganska många personer som reste tillsammans, alla fick bra plats och kunde också sova på vägen.
Hästarna gjorde bra lopp men det blev ändå blygsam utdelning. Douze Points behövde loppet förra gången och nu hade han helt annan ork och blev fyra. Med det här loppet i kroppen är han i full form nu. Quagmire som haft dåliga blodvärden tidigare behövde den här genomköraren och gjorde det ändå som fullt godkänd en halv längd efter Douze där han knep sista pengarna. 
Slutligen Dharwin där det kändes både försmädligt och imponerande. Han hade blinkers för första gången i lopp och det är nog verkligen melodin för honom. Dock kanske ovanan vid dem i kombination med att han lastades först och blev stående väldigt länge där bidrog till att han rejält tappade start och låg sist istället för långt upp som han brukar. 250 före mål ser han hopplöst sist ut, men så styr Alina ut honom rakt ut till höger och den speeden han sätter in är otrolig, han axar igång direkt och hade det varit 100 meter till så hade han hunnit förbi, nu var han 3,5 längd från seger och han ville inte sakta av efter mål förrän han passerat alla. 
Det här kommer bli jättebra när vi hittar exakt rätt upplägg för honom. Vi jobbar vidare!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1