Dagbok

Stallets dagbok

Trevlig lördag och en lugn lördag faktiskt eftersom vi har haft en hel del starthästar som får ledigt i några dagar från träningen efter tävlande.
Redan imorgon är det dags igen när vi styr lastbilen mot Göteborg med tre av våra hästar. Den här gången har vi ordnat en större bil som vi åker i flera stycken, lyxen att slippa köra efter att ha kommit hem från Norge igår morse och en helnattskörning känns helt underbar (och ganska nödvändig). Vi kör i natt för att vara framme på morgonen så hästarna har tid för vila och återhämtning innan de ska ut och tävla. 
Jag har uppdaterat med kommentarer om chanserna och ni hittar det under fliken Starter ( & Resultat). 
När vi sedan tittar framåt gällande tävlingar så är nästa dag på onsdag på Bro Park och då har vi Sandstorm och Sharp Eye till start. 
Därefter väntar på söndagen Bro Park igen, startlistan dit kommer ut på måndag. 
Avslutningsvis något inte galopprelaterat: igår kväll var vi på Benjamin Ingrossos konsert på ett totalt utsålt Stadion med 34 000 personer. Vädret var verkligen inte det bästa, men det var däremot konserten som var något helt extra. Det var också roligt att det var just på Stadion som bara är fem minuters promenad hemifrån och jag har visserligen varit där tidigare på ridevenemang men aldrig någon konsert. Det var verkligen en upplevelse. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1