Dagbok

Stallets dagbok

Så är vi framme vid den sista dagen i april och Valborg. Nu börjar man ju få upp peppen för vår och sommar, när solen skiner och värmer som den gjort idag så känns ju allt så mycket enklare och trevligare. Tänk att hela sommaren ligger framför oss! 
Idag var det en hel del snabbarbeten med lite olika upplägg. De flesta reds på dirttracken, men vi hade också ett par som tränade på rakbanan. 
De här dagarna med snabbjobb är så roliga och spännande, att se hur hästarna arbetar och hur mycket de har gått framåt på träningen. Fler och fler hästar börjar bli startklara nu vartefter de har passande lopp.
Det var en intensiv morgon med träningen och full fokus på det. Efter den var klar väntade en hel del pyssel med hästarna som hade arbetat, de får alltid kyllera på benen och ska skötas om lite extra. Dessutom så klart allt annat arbete vi gör varje dag.
Är mycket nöjd med hästarna och dagens träning, det var många plusintryck. Imorgon väntar en lugnare dag med återhämtning.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1