Dagbok

Stallets dagbok

Äntligen vår! Morgonen var väl inte överdrivet varm, men framåt dagen började solen skina och det kändes verkligen inte som vinter längre. Som vi har väntat på den här våren, men nu känns det ju faktiskt som att den är här.
Träningen idag var lite lagom måndagsträning, alla hästar fick komma ut och galoppera i lugnare eller mellantempon.
Efter all regn och snö som var i slutet av förra veckan så var ju möjligheterna till snabbare träning inte bra och planerna fick läggas om för många av hästarna som skulle ha snabbjobbat fredag eller lördag. Men nu siktar vi på raskare träning imorgon i alla fall och dagens träning var lite av en förberedelse för det.
Idag kom startlistan till söndagens tävlingar och då har vi Wayfarer till start i en maidenlöpning över 1600 meter samt Gold Streak i Sunday Special över samma distans. 
Det var också anmälningar till Göteborgs premiärdag som rids söndagen efter, dvs den 12e. Där har vi Princeton Graduate och Douze Points anmälda i samma lopp. Roligt att säsongen startar upp även i Göteborg, då är samtliga banor igång!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1