Dagbok

Stallets dagbok

Fortsatt uselt väder idag, men det väldigt märkliga var att igår var dirttracken bara gegga medan rakbanan var i alla fall hyfsad. Idag var det tvärtom, rakbanan var inte alls bra medan dirttracken var väldigt mycket bättre än igår. Den var bara preparerad utvändigt eftersom den var för blöt invändigt. Man fick hålla sig allra längst ut i banan, precis vid ytterrailen. Där gick det att cantra i mellangott tempo, men tyvärr var inte snabbjobb aktuellt för det var den för blöt för. 
Jag är i alla fall glad att vi kunde träna på den och det är guldstjärna till alla ryttare som kämpade på i regnet. Det var verkligen inte roliga förutsättningar idag, men vi gjorde det bästa vi kunde. 
På vintern är vädret en stor faktor, ena dagen är det tjugo minusgrader och sedan blir det plötsligt plus och allt flyter. Så är det och det är något man får jobba med och ha koll på under de månaderna. Men att som nu när vi är mycket nära maj månad fortfarande ha minusgrader vissa nätter, plötsliga snöfall och allmänt uselt väder som påverkar våra banor i så stor utsträckning som det har gjort, det är verkligen märkligt. 
Nu ser det ut som att det äntligen äntligen ska bli vår, vi får hoppas det. Nu tar vi lite helg och laddar för kommande vecka!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1