Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det förväntat snö och regn i mängder. När jag åkte hemifrån regnade det, men desto längre jag körde desto mer övergick det till någon sorts snöblandad gegga. På Bro Park blev det på bara någon timme helt vitt, men sedan övergick det hela till regn så den där snön försvann lika fort som den kom. 
Det hade kommit stora mängder regn och dirttracken var inte bra, men rakbanan gick i alla fall att cantra på. Vi hade egentligen en hel del snabbjobb planerade idag, men det var inte underlaget tillräckligt bra för. Man kunde galoppera i lite lagom fart, men inte fort. 
Vi får hoppas att det kan fungera imorgon istället, men det är långt ifrån säkert med tanke på väderprognosen.
Imorgon skulle det ha varit den årliga stallbacksvandringen, men klokt nog flyttades det idag till nästa lördag istället. Det verkar bli regn imorgon och ett sådant här evenemang är väldigt beroende av att vädret. Nu verkar det ju äntligen bli fint nästa vecka, så vi får hoppas det gäller även för nästa lördag. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1