Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det bara någon enstaka minusgrad på morgonen och riktigt trevligt väder hela dagen med sol framåt dagen. Det gör så mycket positivt för banan att det inte varit kallt under natten. 
Träning som vanligt idag och i stort sett varenda häst att rida, alla är igång nu. Daytona Gold har blivit kastrerad nyligen och har haft lite tid för läkning, men även han börjar komma igång med träningen igen och därmed är precis alla på träningsschemat. 
Nu har vi kommit till den allra sista hästen i genomgången och det är också den häst som alldeles nyligen kommit in i träning, Three Crowns:
Egentligen kan jag inte komma med något större utlåtande eller planer för honom än eftersom han bara varit hos oss i en vecka.
Han har galopperat på rakbanan och skött sig bra, men det är massor med nytt för honom att lära sig. 
Han kommer långt uppifrån norrut och ägs av sin uppfödare. Han är mycket hanterad, riden och arbetad med rent ridmässigt, så han är väl förberedd på det sättet. Men så klart blir det en stor skillnad och omställning att vara i träning på en galoppbana. 
Det är en ganska stor och välväxt häst och han är enormt vänlig och trevlig på alla sätt. 
Det kommer vara lättare att komma med ett utlåtande om honom när det gått några veckor och vi har fått se honom träna lite mer. So far so good!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1