Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det plötsligt plusgrader igen. Banorna var i hur fint skick som helst, men problemet under dagen blev att den snö som kommit tidigare blandades med grus och packades i hovarna när hästarna skrittade. Det var inget jätteproblem på morgonen men när graderna steg så blev det värre under dagen. Risken för en vrickning är stor då och vi avstod från de sista turerna av säkerhetsskäl. 
Annars gick träningen på morgonen bra med blandad träning. Den som gick raskast idag var High Max som cantrade på och såg stark ut, tror han är mycket framsatt av sitt förra lopp.
Vår tandläkare Giovanni kom och gick igenom tvååringarnas tänder. Vi gör regelbundna genomgångar av alla hästar, men speciellt tvååringarna behövs lite oftare eftersom det händer mycket på tandfronten när de är unga och byter tänder.  
Vädermässigt inför helgens tävlingar så ser det ut som att minusgraderna på nätterna ska återkomma från och med imorgon igen och hålla sig den här veckan ut vilket vore helt perfekt. Från nästa vecka (om nu väderprognosen håller...) så ska det bli klart varmare. När nu sista tävlingsdagen är riden på söndag så vill man ju bara ha vår och konstanta plusgrader fortast möjligt!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1