Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det plötsligt plusgrader igen. Banorna var i hur fint skick som helst, men problemet under dagen blev att den snö som kommit tidigare blandades med grus och packades i hovarna när hästarna skrittade. Det var inget jätteproblem på morgonen men när graderna steg så blev det värre under dagen. Risken för en vrickning är stor då och vi avstod från de sista turerna av säkerhetsskäl. 
Annars gick träningen på morgonen bra med blandad träning. Den som gick raskast idag var High Max som cantrade på och såg stark ut, tror han är mycket framsatt av sitt förra lopp.
Vår tandläkare Giovanni kom och gick igenom tvååringarnas tänder. Vi gör regelbundna genomgångar av alla hästar, men speciellt tvååringarna behövs lite oftare eftersom det händer mycket på tandfronten när de är unga och byter tänder.  
Vädermässigt inför helgens tävlingar så ser det ut som att minusgraderna på nätterna ska återkomma från och med imorgon igen och hålla sig den här veckan ut vilket vore helt perfekt. Från nästa vecka (om nu väderprognosen håller...) så ska det bli klart varmare. När nu sista tävlingsdagen är riden på söndag så vill man ju bara ha vår och konstanta plusgrader fortast möjligt!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1