Dagbok

Stallets dagbok

Sista dagen i januari, känns som ett viktigt om än symboliskt steg mot våren att ha den här månaden avklarad. Det märks tydligt både på morgnar och eftermiddagar att vi går mot ljusare tider. Första turen varje morgon reds i totalt kolmörker på banan, men nu är det halvljust faktiskt och stor skillnad. 
Idag var det lite raskare tempon för de hästar som startar på söndag förutom High Max så klart eftersom han startar vecka vecka. 
Dharwin rids av Angelika på söndag, så hon kom och red honom idag i snabbare arbete för att få känna på honom inför söndagens lopp och det såg jättefint ut. Snowfoot och Stureplan tränade tillsammans i ett friskt tempo och såg starka ut båda två. 
Vi har också ett antal hästar som precis har satts igång och grundtränar inför säsongen och för dem är det endast mycket lugna tempon som gäller så klart. 
Tvååringarna tränar på rakbanan och ofta tilllsammans med Sandstorm, så även idag. Man ser fram emot våren och att få se dem i ännu mer träning, de är verkligen superfina båda två! 
Imorgon blir det en lite lugnare dag och så tränar vi vidare på torsdag som vanligt igen.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1