Dagbok

Stallets dagbok

Med gårdagens starthästar lediga från träningen idag så var det en lite lugnare dag rent arbetsmässigt med något färre turer. 
Men vi hade så klart ett antal hästar att rida ändå och vi blandade träning på rakbanan och på dirttracken där det var höger varv som gällde (alltid på måndagar). 
Det var också startanmälan till kommande söndag och anmälningslistan såg på förhand lite tunn ut.
Tyvärr så har den plan som var lagd för vintergaloppen inte alls blivit sådan pga att vi fick ställa in de första dagarna. Det var tänkt att det skulle varit tävlingar på Nyårsdagen och veckan efter. Därefter en söndag utan tävlingar och så igen den 22a. Därefter uppehåll i söndags och sedan avsluta med två veckor i rad i februari. Då hade det blivit ett bra upplägg där hästar hade kunnat starta flera gånger utan att behöva tävla varje vecka. 
När det nu dröjde till den 22 januari innan första tävlingsdagen kunde ridas så blir det istället fyra veckor i rad vilket inte är idealiskt. Jag är i alla fall glad att det blev en V64 och därmed tv-sändning på söndag, med färre lopp hade det bara blivit en V4 i skymundan. För egen/stallets del spelar det ingen roll alls, men man vill ju för galoppens skull att vi ska få ihop det på ett bra sätt. 
På söndag är det dags för debut för Dharwin och dessutom startar vi Stureplan och Snowfoot i samma lopp samt High Max

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1