Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det startanmälan till på söndag. Det här är alltså en ersättningsdag för en av de dagarna som inställdes i januari och inte planerad på förhand. På söndag körs Prix d´Amerique i Frankrike och allt fokus på travsändningarna är på det. Vi har alltså ingen V64 (men en V4 istället) eller tv-sändning på söndag, men loppen kan som vanligt ses live på atg.se. Viktigt är då att man väljer bankanal Bro Park (kanalväljare under tv-rutan) för på kanal Atg Live lär det vara idel trav.
I söndags var det bra antal hästar i loppen, på söndag är det lite färre vilket kanske inte är så konstigt. Idealiskt hade varit att tävla varannan vecka, det hade gjort mycket för startfältens storlek. Men samtidigt så är banan fin nu och hästar har hållits igång för att starta under vintern och då är det ändå viktigt att de får komma ut och tävla. 
Vi har haft extrem otur med hur vädret har varit och att vi fått inställa flera tävlingsdagar, så det känns som att när dirttracken är bra så är det smart att tävla, man vet inte hur den är om två veckor.
Banan i sig själv är väldigt fin och sanden är verkligen av högsta kvalitet och tål massor. Men när vädret har växlat från mer än tjugo minusgrader till fem plusgrader och spöregn på bara ett par dagar så kan inte ens den bästa bana i världen klara det.
Hela banpersonalen har verkligen lagt ner ett gediget arbete på banan och vi kan bara hoppas att vi har vädret med oss lite bättre framöver. 
På söndag startar vi Beach Road One och High Max samt Sharp Eye som testar lite längre distans, PA rider samtliga. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1