Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka igen. Och kallt som sjutton! Den här veckan ska det ju bli betydligt varmare igen, men det var verkligen inget som märktes idag, riktigt snölandskap och så den där blåsten som gör att det känns väldigt mycket kallare än det egentligen är. 
Start och kvalhästarna mådde bra idag och även High Max som inte kunde starta igår var i stort sett helt bra i hoven idag efter en liten inflammation av en söm. 
Idag var det dags för igångsättning av några hästar som vintervilat och det var Quagmire och Blueprint. Även Daytona Gold började ridas, men i hans fall så har det inte varit fråga om någon längre vila. För dem alla tre var det lugn canter som stod på schemat, en liten joggingrunda för att börja komma igång igen. Det är uppträning inför säsongen som gäller för dem. För Daytona är planen att ha honom redo direkt i april. Quagmire siktar på gräs i första hand och den säsongen inleds först i maj, men han kommer troligtvis få ett inledande lopp på dirttrack i slutet av april. Blueprint har massor med storlopp och Svenskt Derby som huvudmål så han kommer inte göra årsdebut jättetidigt, exakt plan vet vi bättre när storloppspropositionerna är ute med alla datum.
Idag var det anmälningar till på söndag och där startanmäler vi redan imorgon. Vi anmälde också till veckan efter vilket är en normal rutin och då startanmälan nästa måndag. Vår plan är tre starthästar på söndag och fyra nästa söndag, detta under förutsättning att alla lopp för dem blir av. Vi får till att börja med se imorgon då hur söndagens startlista ser ut. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1