Dagbok

Stallets dagbok

I nuläget är det ganska lugnt på stallområdet. Antingen kan man låta hästarna gå längre pass i walkern eller så kan man gå ut och trava en sväng. 
Vi kör på walkern nu i början av veckan, men siktar på lite travturer i slutet av veckan med förhoppning om att det blir en förberedelse till att kunna cantra igen snart. Att trava runt dag efter dag känns ganska meningslöst men att göra det t ex dagen innan vi kan rida på banan igen är en helt annan sak. 
Däremot tvååringarna (nu börjar man vänja sig vid att de inte är åringar längre) reds i longervolten idag som hade tinat upp och de sköter sig toppenbra. 
Igår anmälde vi till den 22a först enligt de propositioner som kommit ut utan viktsättning. När listan kom så var det istället gjort som vanliga proppar med exakta viktförutsättningar efter de hästar som anmälts och då fick vi anmäla en gång till.
Inget lopp till Beach Road One denna gång, men jag hoppas han får lopp nästa gång istället. Våra övriga hästar som anmäldes har passande lopp. 
Imorgon kommer det bli ytterligare en lugn dag, men på torsdag kommer vi rida igen för att hålla igång dem lite.  

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1