Dagbok

Stallets dagbok

Hela sju plusgrader imorse och det smälter precis överallt. Runt området och i longevolterna finns det fläckvis lite is kvar, men jag gissar att den är i stort sett borta imorgon när det är så här pass varmt. 
Vi blev inkallade på möte om tävlingarna på förmiddagen och en stund innan samlades vi tränare och pratade ihop oss. Vi var eniga om att det inte är någon idé att startanmäla till på söndag med tanke på väderprognosen för veckan. Chansen att banan är bra på söndag är i alla fall just nu ganska liten. Att ställa in igen känns extremt onödigt och det känns som en betydligt bättre plan att sikta mot den 22a och framåt. 
Till vår glädje var de ansvariga på Svensk Galopp inne på exakt samma linje. Sedan återstår att bestämma vilka dagar de här två inställda dagarna ska flyttas till, den 29e är det bra alternativ (eller kanske den 28e efter V75 som det talades om lite på mötet). 
Den här veckan kommer nog möjligheterna till träning vara lite begränsade, åtminstone nu i början av veckan. Det finns två olika möjligheter till att banan blir bra igen:
1. Plusgraderna fortsätter så pass rejält och länge att tjälen i banan släpper. 
2. Vi återgår till lite kallare väder, det räcker med någon minusgrad eller två så torkar banan upp blixtsnabbt. 
Nu är det bara att vänta och se!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1