Dagbok

Stallets dagbok

Idag var banorna ungefär som igår, den snö och is som kom ner i banorna tidigare när det var kallt och snö tinar nu upp och rinner av. 
Visserligen är det bra om den försvinner,.men tyvärr blir det vatten och gegga på toppen av banorna. 
Det kändes dock som att banan är jämn under vilket är det absolut viktigaste. 
Vi red alla hästarna som inte vintervilar, men det blev då bara travturer runt området eftersom det är enda alternativet tills minusgraderna är tillbaka. 
Enligt väderprognosen ska det bli kallare från imorgon bitti, men för att ha tävlingar imorgon hade det nog behövts att det blev minus redan under natten. Vi (representanter för tränarna samt banchefen) hade möte nere vid banan och därefter en längre diskussion med strategi för hur vi skulle göra.
Till slut landade det i att morgondagens tävlingar flyttas till den 15e. Så det kommer alltså bli tävlingar nu tre söndagar i rad och därefter en söndag utan när det är Prix d´Amerique i Frankrike sista söndagen i januari (för då är allt fokus på det från ATG). Därefter två tävlingsdagar i februari och sedan lite uppehåll tills vårsäsongen sätter igång från april.
Hur det blir med propositioner och vilka lopp som rids vilken dag får vi veta mer om på måndag och på tisdag startanmäls det till söndag. Så inga tävlingar imorgon alltså.
Jag vill nu passa på och tacka alla som följt oss både här och på Facebook/Instagram under året. Hoppas ni vill hänga med oss även nästa år. Önskar alla ett Gott Nytt År och vi ser fram emot ett spännande 2023!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1