Dagbok

Stallets dagbok

Imorse var det väldigt isigt och halkigt runt stallet och över området. Vi började direkt med att sanda så gott vi kunde runt vårt stall, men vi fick ganska snart också assistans när traktorerna körde runt överallt och sandade. Så det gick ganska snabbt till ett säkert underlag att ta sig till och från banan på. 
Det är inte många dagar sedan det var mer än tjugo minusgrader, idag var det ett par plus istället. Dirttrackbanan var i helt fantastiskt bra skick, lagom djup med gott fäste- ja, precis allt man kan önska sig skulle jag vilja säga. Verkligen hatten av för banpersonalen som gjort ett superjobb med banan!
Vi tränade på raskt med de flesta av hästarna och det var länge sedan jag kände ett så enormt pepp. Hästarna såg så fina och starka ut, de behövde verkligen få sträcka ut lite extra. Det var så roligt att se dem, kan inte riktigt förklara hur bra det kändes med dagens träning. 
Nu ser det ut att bli ganska många plusgrader här i ett par dagar framåt innan det sjunker till minus igen, så det är viss risk för att det kommer vara begränsat med träningen till slutet av veckan, men vi får se.

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1