Dagbok

Stallets dagbok

Igår flyttade åringarna in i stallet, de har tidigare stått i ett annat stall som vi har hyrt boxar i. Vi flyttade också in de hästar som har stått i uteboxarna och nu är själva stallet helt fullt.
Det var jätteroligt att se alla nya kompiskonstellationer som blir när de får nya grannar, det var en massa hälsande på varandra under hela eftermiddagen igår. Himla skönt också rent arbetsmässigt att alla hästar står tillsammans. 
Träning som vanligt idag och på måndagar är det alltid höger varv som gäller. Träningen gick mycket bra och hästarna såg fina ut, hela dagen flöt på strålande. Vi hann också med massor med extra saker som var planlagda, frisering av manar bl a.
Idag kom också anmälningslistan till nästa års första tävlingsdag som avrids redan på Nyårsdagen och vi har en hel del hästar anmälda. Dock är upplägget med anmälningarna inte som vanligt och det är ännu ganska oklart exakt vilka lopp det blir när röken skingrar sig. Det blir väldigt intressant att se när det är dags för startanmälan nästa tisdag hur det här ska gå till och hur de får ihop det.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1