Dagbok

Stallets dagbok

Så var det lördag och det har varit en intensiv men bra vecka. Vi tränade på som vanligt idag med blandade tempon och både jag som stod vid sidan och ryttarna var nöjda med hästarna. 
Det känns så väldigt skönt att det har vänt med den här förkylningen i stallet. Man kan absolut inte räkna den som helt borta än, men nu är det endast ett fåtal som är påverkade och även där verkar det vara på bättringsvägen. 
Efter förmiddagsarbetet var klart så väntade höstmöte i Stockholms Galoppsällskap och en hel del intressanta saker på agendan. 
Nu tar vi lite helg i och med att vi inte har några starthästar imorgon. Vi laddar för ny vecka med tävlingar för vår del på Jägersro på onsdag och Bro Park nästa söndag. Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1