Dagbok

Stallets dagbok

Är det inte fantastiskt så varmt och skönt det är fast vi är i mitten av november? Fjorton grader direkt på morgonen och även om det blåste rejält minst sagt så var det ändå varma vindar. Förra året så här dags var det kallt, fruset och jag tror till och med det var lite snö. Varje dag vi har plusgrader är tacksamt, det betyder bättre banor, bra underlag i hagarna mm, dvs det en fördel för det mesta som har med hästarna att göra. Kan man drömma om en sommarbana (dvs plusgrader) ända tills det är tävlingsuppehåll mitt i februari? Vi hade det ju så för ett par år sedan och det var helt underbart. 
När man jobbar med hästar så blir det här med väder och förutsättningar så himla viktigt eftersom det påverkar enormt.
Träningen och arbetet idag flöt på fint och det blev en bra dag i stallet där vi hann med allt vi skulle och lite till. Imorgon tränar vi vidare!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1