Dagbok

Stallets dagbok

Vi var hemma strax efter kl 02.30 inatt/ imorse. Efter att ha tagit hand om hästarna (av med alla resebandage och på med kyllera på benen) samt hämtat en del av packningen så var klockan nästan 03.30. Vi gjorde då så att David stannade kvar i stallet och sov bara någon timme på soffan, han var uppe strax efter kl 5 för att fodra och sedan sätta igång arbetet för dagen med utsläpp i hagarna och i walkern. 
Jag körde hem och sov i dryga tre timmar innan jag tog med mig hundarna och åkte tillbaka. När jag kom till stallet så åkte David hem strax efteråt, så vi liksom delade på dagen kan man säga, 
Det var lite färre turer att rida idag än normalt eftersom vår chiropraktor var på plats i lördags och de hästarna han jobbade med skulle ha två dagar ledigt och börjar ridas igen först imorgon. Men det var annat som skulle göras och bl a få skor på den nya hästen vi köpte i fredags, nu när det är ordnat så ska han börja ridas imorgon och det blir spännande.
Imorgon är vi tillbaka i lite mer vanliga arbetsrutiner.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1