Dagbok

Stallets dagbok

En lång dag men också en verkligt bra dag för vår del! På morgonen var det fodring och promenad med alla hästar, de hade ätit och druckit bra allihop samt verkade lugna och harmoniska.
Efter några timmars väntan började sedan tävlingarna med första loppet kl 13 och det var ett långt tidsprogram där sista loppet reds 17.45, dvs nästan fem timmar senare. Hela dagen låg det ett hotande regnväder över himlen, men faktiskt höll det sig borta större delen av tiden. Det var mot slutet av dagen som himlen plötsligt öppnade sig och det fullständigt vräkte ner i kanske 20 minuter för att sen försvinna lika fort som det kom.  Men oj så dränkta vi hann bli på den där stunden...
För Chamori blev 1600 meter alldeles för kort distans när hon möter vassare motstånd vilket gör att det går fortare. Hon hinner inte med och kan aldrig galoppera in sig och kunna sitta i hand. Nu kommer vi framöver helt hållla oss över längre distanser för hennes del.
I sista loppet för dagen hade vi Quagmire och Timo Nurmos. Quagmire frontade direkt och drog på hela vägen, Timo startade upp längre bak för att istället komma starkt på speed. Vid mål skiljde det en knapp hals mellan de två hästarna som etta och tvåa, vilken känsla det var att se dem sida vid sida över mållinjen! 
Se närmare kommentarer om deras insatser under fliken (Starter &) Resultat.
Är så tacksam och glad för deras fina insatser och för att stallets framgångar fortsätter, vi är inte långt ifrån 30 procent i segerprocent vilket är något att vara stolt över. Samtidigt är vi extremt ödmjuka inför det här och vet att det kommer tuffare tider när det känns motigt, man får passa på och njuta just nu när det går bra.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1