Dagbok

Stallets dagbok

Först lite träning på morgonen, de flesta hästar hade ledig dag men Snowfoot och Timo Nurmos fick träna på och det gjorde de mycket bra båda två. 
Sedan tävlingar på lunchen och två starthästar. Beach Road One gjorde det godkänt, men vi ska klura lite på hur vi ska få ut lite mer av honom för känslan är att det finns där. 
Sedan kom Douze Points och om  vi var i det närmast chockade senast när han var tvåa så var en fin prestation den här gången mer förväntad. Dock blir man alltid lite osäker när en häst är så pass grön som han är, orutin har fällt många favoriter. Vi hade inte behövt vara oroliga, han bara drog ifrån övriga fältet och vann helt överlägset. Så himla roligt och jag gläds verkligen med ägarna som fått vänta på honom innan han börjat starta. Det eftersom han var liten när han kom som åring och behövt tiden på sig för att växa och utvecklas. 
Se närmare kommentarer om dagens hästar under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1