Dagbok

Stallets dagbok

Vi börjar jobba kl 5 nu när det är så här varmt. Vi börjar alltid med att mocka och göra klart hela stallet medan första turen värmer upp i walkern. Vi hade gott tempo på arbetet idag och kunde sätta igång med ridningen tidigt och sedan flöt det på bra, turerna kunde ridas på rad utan större spill av tid. Syftet var ju främst att de hästar som tränade sist inte skulle behöva ridas i alltför gassande värme.
Det gick väldigt smidigt och faktiskt hade sista turen för dagen tränat klart redan lite efter kl 9. I och för sig hade vi inte lika många turer som vi ibland kan ha tack vare att vi hade ganska många ryttare på plats. Det gjorde att det blev färre turer med fler hästar, men schemaupplägget fungerade ändå väldigt fint.
Efter träningen följde naturligtvis stallarbete och pyssel med hästarna som vanligt, det är alltid skönt att ha ridningen klar och helt kunna fokusera på det övriga arbetet.
Imorgon är det tävlingar igen och vi har två starthästar. Jag har som vanligt uppdaterat med kommentarer om chanserna och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat) så titta in där! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1