Dagbok

Stallets dagbok

Så kom det snö till slut, redan igår på hemvägen yrde snön mer och mer. Hemma hos mig har det kommit en hel del medan det på Bro Park är betydligt mindre, vi brukar kalla det "dekorsnö" när det mest är något som syns litegrann på ytan.
Det hade varit kallt under natten och banan var hyfsad men inte på topp, den var lite småfrusen under efter det rejäla väderomslag som varit från plusgrader, regn och gegga till minus och snö. Hade väderprognosen sagt att det här skulle ligga kvar så hade nog banan saltats, men nu kommer plusgraderna tillbaka redan på måndag så då vore det en rätt dålig idé. 
Vi bedömde att banan var bra nog för att öka på i raskare tempon, men åt det mer återhållsamma slaget. Dvs vi gick inte helt för fullt med hästarna men de fick ändå träna på ganska friskt och gjorde det bra. 
Man blir ganska dagvill efter de här helgdagarna som varit, men imorgon är det ju söndag och en lugnare dag för oss och hästarna vilket vi ser fram emot.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1