Dagbok

Stallets dagbok

Normalt sett brukar vi ha det lugnt på Juldagen, lite av en favoritdag så här dagen efter Julafton, inga direkta planer eller så vilket kan vara helt underbart. 
Nu ligger dock årets juldagar lite dumt så att det är fredag idag och tävlingar nästa fredag på Nyårsdagen. Så då behöver vi jobba hästarna imorgon och därför rida dem idag så de är redo för det, det är inte så bra att gå ut och gå snabbjobb utan att ha hållits igång innan.
Andreas är ledig hela denna vecka och Valmir idag och igår, men istället hade vi Matilda och Maria (Neil) som mycket goda ersättare. Hästarna tränades i lugnare tempon och såg fina ut. Imorgon siktar vi på raskare träning.
Önskar er en fortsatt trevlig Jul!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1