Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det träning som vanligt med blandade tempon för hästarna. Några håller sig i lite lugnare tempon just nu medan några andra cantrar på lite mer.
Åringarna fortsätter att sköta sig toppenfint, Sandstorm har nu cantrat några gånger på rakbanan och han är ju så fantastiskt fin. Nästa steg blir att gå ut på själva tävlingsbanan, det blir nog troligtvis nästa vecka men vi tar det lite vartefter och känner av hur redo han verkar.
Douze Points reds även han på rakbanan idag och det var premiär ute på området. Hittills har han bara ridits inne i longervolten, men nu var han alltså redo att ridas utan inhägnad och han såg hur säker och fin ut som helst. Han rör sig väldigt lätt och fint, allt ser enkelt ut. 
Det är lika roligt varje år att följa åringarna när de kommer in i träning och hur fort de lär sig. Vilken omställning det är för dem att komma till en helt ny miljö och massor av nya saker som de ska lära sig. Det är faktiskt ganska häpnadsväckande att de klarar det så bra och hur fort de anpassar sig till alla nya förutsättningar.
Som ni nog vet så är nästa tävlingsdag på Nyårsdagen (det blir inget hejdlöst firande för jockeyerna direkt...). Redan igår kom anmälningslistan och vi har då fem anmälda;
Beach Road One, House in Order, Sharp Eye samt High Max och Kew Bridge i samma lopp. Dessutom har vi Snowfoot i kval, eftersom han inte gick in i startboxarna i sin debut så blir han tvungen att kvala om och visa att han sköter sig. 
På måndag kommer startlistan vilket ju är extremt tidigt, men i och med jul och helgdagar så är det nödvändigt för att hinna få ut program mm.
Imorgon blir det träning på rakbanan eftersom dirttracken som vanligt på onsdagar är stängd för underhållsarbete.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1