Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka och även om det inte är några tävlingar denna vecka så behöver ändå hästarna tränas inför kommande starter som ju inte är så långt borta.
I lördags efter tävlingarna flyttade vi in åringarna från utestallet till stora stallet och det känns toppenbra. Det var lite stökigt först med alla nya boxgrannar eftersom vi flyttade runt några hästar för att det skulle passa bättre ihop med vilka som står bredvid vilka hästar. Nu har alla vant sig och det verkar fungera utmärkt.
Idag åkte A Ragman till sitt nya hem och påbörjar ett liv som ridhäst vilket jag tror kommer passa honom fantastiskt bra. En så stor, fin, snygg och mysig häst med fina gångarter, det ska bli intressant att följa honom i framtiden då han har stor potential som ridhäst. Tyvärr levererade han aldrig på galoppbanan och då är det bättre att sälja och satsa på en ny häst framöver istället.
Imorgon jobbar vi vidare!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1