Dagbok

Stallets dagbok

Första dagen med minusgrader och för min del får det gärna vara den sista också även om det kanske är lite överoptimistiskt... Jag tar mycket hellre gårdagens storm än minusgrader, hatar verkligen när det är kallt och marken är frusen.
Dirttracken var trots kylan i fint skick, den var körd och redo när banan öppnade. Jag har sagt det tidigare, men säger det igen; bättre banskötsel än nu har vi aldrig haft och det är verkligen glädjande att se vilket jobb och engagemang som läggs ner.
Hästarna skötte sig utmärkt i dagens rutinträning och såg fina ut allihop. Det blev en bra arbetsdag där vi hann med en hel del extraarbeten inne i stallet också som behövdes.
Imorgon blir det en intensiv dag, vi rider tidigt på morgonen och därefter är det då tävlingar som drar igång redan kl 11.00. Två starthästar har vi imorgon och jag har skrivit kommentarer om deras chanser under fliken Starter (& Resultat), så titta in där!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1