Dagbok

Stallets dagbok

Vilket väder! Det blåste så mycket på morgonen att hela taket skallrade. Vi har ju glastak som kan öppnas så mycket eller lite man vill och jag slängde mig på knapparna och stängde till dem, var faktiskt ganska orolig för att de skulle rivas sönder av blåsten. 
Vi såg senare på dagen en bild från ridskolan i Bro där halva deras ridhustak hade blåst av, det såg helt overkligt ut!
Trots att det var stormvarning så genomförde vi alla turer utom åringarna. Det är för stor risk att jobba med oerfarna hästar som kan bli skrämda när det blåser så här mycket, det var en säkerhetsfråga både för dem och oss. 
Det var rätt lugnt på banan och stallbacken, det verkade som att inte alla stallar tränade idag pga vädret. Hästarna klarade det hela bra i alla fall trots att täckena fladdrade runt ganska mycket när de reds.
Imorgon verkar det bli kallt och nu på eftermiddagen har jag bytt till vinterdäck på bilen, när man kör så pass långa sträckor som jag gör varje dag så känns det viktigt att ha bra däck om det blir isigt.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1