Dagbok

Stallets dagbok

Så var det då ny vecka och som vanligt en fullspäckad måndag med mycket på schemat. Träningen gick bra och banan var i gott skick trots massor med regn under gårdagen och natten. Det är ju höger varv som gäller på måndagar och det blev ganska mycket rutinträning idag med canters i lagom raska tempon, imorgon blir det lite snabbare för en del.
Det var anmälningar idag till nästa söndag, den 18e (dvs om knappt två veckor) och då har vi Bright Light och Sharp Eye anmälda. Det är också tävlingar på Bro Park bara tre dagar senare (onsdagen den 21a), men det anmäls först nästa måndag.
Något helt annat avslutningsvis; har ni inte sett dokumentärserien om Estonia på Dplay så gör det! Den är så bra gjord, det är sex avsnitt och det är intressant och spännande hela tiden. När några som överlevde berättar om den natten i första avsnittet så kan man riktigt känna hur hemskt och skrämmande det måste ha varit. Det ger ett bra perspektiv på livet!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1