Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi hemma igen efter vår utflykt till Göteborg. Det är inte ofta man är nöjd med en åttondeplats och visst var målet att vara bland de sex och få pengar, men Dhakota gick ett bra lopp. Han har bara hästar med betydligt högre handicap framför sig och hade han haft ett lopp i kroppen så hade han haft större möjligheter att räcka en bit ytterligare. Att starta på nästan 3000 meter när man inte tävlat på ett tag är så klart en utmaning, men han klarade det bra och nu kan han starta vidare i vanliga lopp.
Vi visste ju från början att vi tog en jättechans att starta, men ska man göra det någon gång så är det ändå i ett sådant här lopp.
Hemma var det träning som vanligt och Valmir håller på och lär känna alla hästar, både genom ridning och att jobba med dem i stallet. Det är så klart mycket som är nytt och när det bara var hans tredje arbetsdag och jag inte var hemma så var det mycket som skulle organiseras, men enligt alla rapporter så har det gått utmärkt.
Det har för mig känts som söndag idag, det är ju väldigt sällan tävlingar på lördagar och jag måste säga att jag uppskattar att det imorgon är söndag och inte måndag som det har känts som hela dagen... Det har gått jättebra att köra transporten, men det ska bli skönt med en lugnare dag imorgon. 
Ni missar väl inte Prix de l´Arc de Triomphe imorgon på Longchamp? Klockan 16.05 rids loppet och då kan superstoet Enable bli historisk om hon vinner sin tredje seger.

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1