Dagbok

Stallets dagbok

En del raskare träning idag och hästarna såg fina och starka ut. Vi jobbade också med nya åringen Douze Points och tränade longering, han rör sig så lätt och fint i både trav och galopp. Vill ni se honom i en kort longeringsfilm så titta in på vårt Instagram eller Facebook på Händelser/Stories där filmerna ligger kvar i 24 timmar. För de som inte är så vana vid att titta på dem så är det de runda symbolerna som ligger längst upp när man går in på Instagram, på Facebook ligger de också överst på rad men i en mer avlång symbol.
Imorgon är det då dags för tävlingar igen och med sju startande i de fem första loppen så har vi fullt upp. Vi har nu förberett ett exakt tidsschema för att få det här att flyta på utan stress och med mottot att alla hjälps åt så kommer man långt. 
Se närmare kommentarer om morgondagens chanser under fliken Starter (& Resultat)!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1