Dagbok

Stallets dagbok

En del raskare träning idag och hästarna såg fina och starka ut. Vi jobbade också med nya åringen Douze Points och tränade longering, han rör sig så lätt och fint i både trav och galopp. Vill ni se honom i en kort longeringsfilm så titta in på vårt Instagram eller Facebook på Händelser/Stories där filmerna ligger kvar i 24 timmar. För de som inte är så vana vid att titta på dem så är det de runda symbolerna som ligger längst upp när man går in på Instagram, på Facebook ligger de också överst på rad men i en mer avlång symbol.
Imorgon är det då dags för tävlingar igen och med sju startande i de fem första loppen så har vi fullt upp. Vi har nu förberett ett exakt tidsschema för att få det här att flyta på utan stress och med mottot att alla hjälps åt så kommer man långt. 
Se närmare kommentarer om morgondagens chanser under fliken Starter (& Resultat)!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1