Dagbok

Stallets dagbok

En som vanligt fullspäckad måndag med massor på programmet. Gällande träningen så var det som alltid på måndagar höger varv på dirttracken och där tränade de flesta hästar, men inte alla. Några fick cantra ute på det enorma fält som ligger precis bakom ingången till dirttracken, precis bredvid den framridningsvolt som är utanför. Fältet sträcker sig så långt bort att man knappt ser hästarna när de är längst bort och det blir långa, härliga raksträckor att galoppera på. Man får passa på nu när vi har en så fin höst och gräset fortfarande är grönt.
Det var startanmälan idag till lördag på Göteborg och St Leger. Där var det ju egentligen tänkt att Timo Nurmos skulle starta, men han kommer behöva några veckor till innan han är i full kondition. Det är så klart synd eftersom han ser strålande fin ut nu, men viktigast är att han får bygga upp sig ordentligt och vara helt redo innan han startar och han är klart på gång mot där han ska vara. 
Istället blir det Dhakota som tar en chans mot bra motstånd, men han har i alla fall fördelen av att han står distansen och det är väldigt bra prispengar att tävla om.
Imorgon tränar vi på som vanligt och förbereder oss för tävlingarna på onsdag där vi ju har sju starthästar. På torsdag är det den 1 oktober och då börjar Valmir jobba hos oss vilket vi ser fram emot mycket, så det blir en spännande vecka som avslutas med en Göteborgsresa.

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1