Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en hel del raskare träning på programmet, några att nämna:
A Ragman- startar nästa vecka och har i sina få starter inte presterat något vidare. Dock är han stor som ett hus och har behövt tiden på sig, nu visar han helt andra takter i träningen och det ska bli spännande att se om han kan göra likadant när det är lopp om drygt en vecka.
House in Order- är på gång uppåt i träningen efter uppehåll och siktar på start här under hösten. Han har börjat öka upp tempot på träningen och ser stark och kraftfull ut.
Dhakota- fick en ordentlig infektion med feber under sommaren som tog tid att repa sig ifrån. I sina lopp i år har han höjt sin handicap i varje start, han har utvecklats hela tiden och vi hoppas så klart han ska fortsätta med det under hösten. Han gör ett starkt intryck i träningen och är startklar inom ett par veckor.
Beach Road One och High Max gick i friskt tempo tillsammans mycket lätt och båda hästarna startar nästa vecka.
Sharp Eye fick vara sällskap till Perfect Sister när hon skulle jobba. De inledde med en lugnare canter som sedan ökades mer från svängen och på upploppet gick det i full fart men väl i hand. Perfect Sister siktar på kval om ett par veckor bara och ser ut att vara en häst med stora kvaliteter. Hon gör allt väldigt enkelt och naturligt, hennes formkurva i träningen pekar rakt uppåt på ett ganska ovanligt sätt. Sharp Eye var ju målfotoslagen senast och startar nu igen nästa vecka.
Nya Quagmire är en cool häst och han har en fantastiskt fin aktion, det här kan bli ett roligt tillskott till stallet. Han är inte så mycket startad än och borde kunna ha en hel del utveckling i sig. Idag fick han träna med Hällmyrans Zahra som debuterar nästa vecka och de cantrade i ett bra tempo tillsammans.
Timo Nurmos-  gör oss glada varje dag nu när han bara blir starkare och finare hela tiden. Efter allt strul som varit så är det så otroligt glädjande att han äntligen är på rätt spår igen.
Stureplan- siktar på start i oktober och även om han har några kilo runt magen att få bort innan han är helt redo så flyter han fram finare än någonsin. Han går i goda tempon men är ändå absolut aldrig nöjd, fick han bestämma så skulle det gå mycket fortare.
Snowfoot- är en mycket stor tvååring som varit i många växtperioder fram och tillbaka. Ibland kan han träna på raskare och ibland får man ta det lugnare. Han är värd att vänta på och man får helt enkelt ha is i magen, men just nu kan han träna på mer och känns redo för lite ökade tempon.
Det här "några att nämna" jag skrev i början blev visst ganska många hästar det... Det känns allmänt väldigt uppåt i träningen och med många starthästar nästa vecka så ska det bli spännande att se om det kan visa sig där också.

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1