Dagbok

Stallets dagbok

Måndagar är i stort sett alltid den mest intensiva dagen och det gällde verkligen idag. Fullt träningsschema med sammanlagt sju turer att rida och dessutom massor med annat som hovslagare och veterinär som alltid tar en massa tid i anspråk. När hovslagaren jobbar så kan en del av hästarna stå själva på hovslagarplatsen, men det är också ett antal som någon av oss måste hålla i medan han skor. I alla fall så fick vi väldigt mycket gjort idag och det känns bra efter en intensiv och nyttig dag.
På lunchen hade vi möte, ett s k samrådsmöte där vi diskuterar banor och annat vi vill ta upp, det är representanter från tränarna tillsammans med några ur SGS (Stockholms Galoppsällskap) som träffar flera nyckelpersoner från Svensk Galopp. Jag tycker det blev ett givande möte och det verkar finnas en hel del bra planer framöver gällande både banor och annat. Den otroligt viktiga frågan om publik på tävlingsdagar igen tog vi upp och det hoppas vi ska lösa sig inom kort då det verkar bli nya positiva regler som gäller från 1 oktober och då måste vi vara redo. Det är ju faktiskt oktober redan i slutet av nästa vecka...
Idag var det också anmälningar till Bro Park nästa onsdag och då har vi fullt upp. Vi har anmält Beach Road One, Sharp Eye, High Max, A Ragman, Kew Bridge, Chizhou samt Hällmyrans Zahra. Jag tycker loppen såg passande ut så här långt på anmälningslistan, mer exakt ser vi på torsdag när startlistan kommer ut.

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1