Dagbok

Stallets dagbok

Vilken dag och vad glad jag är!
Inför auktionen har vi åkt runt mycket och tittat på hästar och hittat en del guldkorn. På min "önskelista" fanns 6-7 hästar som var de som var intressanta. När man går på en auktion och har ett antal hästar man gillar och gärna vill köpa så är det roligt och spännande, men när det finns en häst man totalt fallit för och som man känner är något helt speciellt så är det nästan bara jobbigt. Från första sekund vi klev in i stallet på Kastanjegården så var jag helt såld av den utstrålning av stjärna han hade.
Hästen är alltså nr 79 på auktionen, en hingst efter Giant Sandman. Jag kan inte nog ösa superlativ över honom, han har allt! En ledartyp, snygg, korrekt och kraftfull med alla rätt, men framför allt den där helt fantastiska auran som bara vissa hästar har som vet att de är något speciellt, de har den där stjärnglansen.
Det blev en lång väntan och jag hade önskat att han haft ett tidigare nummer, då hade det nog blivit ett inköp ytterligare. Nu var det han som var den överlägset viktigaste hästen att köpa och vi satsade hårt på det. 
280 000 kr kostade han och vi fick honom efter en lång och hård budgivning som kändes evighetslång. Glädjen när hammarslaget föll och han blev vår var obeskrivlig, är otroligt lycklig över att få honom till vårt stall.
Auktionen gick överlag bra tyckte jag med tanke på att inga hästar fanns på plats. Tekniken med onlinebud fungerade utmärkt och arrangemanget var välordnat, men visst saknar man hästarna. Det var också många återrop och det finns en hel del fina hästar kvar som inte är sålda än.
En lång dag är till ända och den blev oförglömlig, den (ännu odöpta) fantastiska hästen är vår nu!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1