Dagbok

Stallets dagbok

Träning som vanligt idag och lite nya träningsrutiner börjar sitta mer och mer, det fungerar väldigt bra. 
Ett stort glädjeämne är Timo Nurmos som efter många småstopp på vägen som gjort att säsongen blivit hel fel för honom nu ser jättefin ut och verkligen är på gång. Det är St leger om två veckor drygt och det kan bli lite tight, men huvudsaken är att han kommer tillbaka till den fantastiska häst han är. Framöver kommer han räcka i den absoluta eliten i Skandinavien, det har jag inga tvivel om alls då hans kapacitet är något utöver det vanliga och massor med mer utveckling finns kvar i honom.
Imorgon blir en väldigt spännande dag då det är auktion på åringar och för första gången utan hästar på plats och en hel del budande över nätet medan auktionen samtidigt sker på Aronsborg där jag (och många fler) kommer vara på plats.
Klockan 13.30 börjar själva auktionen och kan alltså följas på nätet, vi får hoppas att deras teknik fungerar bra när det är mycket via internet. Gå in på saef.se och kolla in filmer och mycket info och där kommer också själva auktionen att live sändas (klicka på Live Sale).
Imorgon kommer också en ny häst till stallet, Quagmire har vi köpt till stallet från Mr Ascot (tränad av Wido Neuroth). Han är en svart (ovanligt att de registreras som helt svarta) treåring efter Le Havre (samma pappa som Timo alltså) och en häst som kan bli ett fint tillskott till stallet. 

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1