Dagbok

Stallets dagbok

Jag brukar ibland skriva att det var en lång dag och det var ingen överdrift gällande idag. Först träning på morgonen parallellt med packning och förberedelse inför resan till Jägersro. Vi kom iväg senare än beräknat, men klockan 11 rullade vi ut från Bro Park. På vägen körde vi igenom trafik, hällregn och värst av allt en blåst med kastvindar som tog tag i transporten gång på gång. Det här är bara andra resan jag kör och det var ingen lek där ett tag att hålla bilen stadig på vägen, men faktiskt gick det ändå bra.
Framme på Jägersro och alla vanliga rutiner med fixning av box, tvätt och promenad och fodring.
När allt var klart så hoppade vi in i bilen igen och körde till Kastanjegården där famlijen Henriksson tålmodligt väntat på oss och det hade hunnit bli mörkt innan vi anlände (bilresan dit tog närmare en timme efter lite felkörning mm). Så vi fick titta på deras fina åringar inne på stallgången vilket ändå gick bra och det är så klart väldigt värdefullt att inför auktionen hinna se så många åringar som möjligt.
Det blev väldigt sent innan vi kom tillbaka till Jägersro och därefter till hotellet och nu väntar några timmars sömn inför morgondagens tävlingar. Beach Road One är i lopp 1 och jag har som vanligt uppdaterat kommentar inför hans lopp som ni hitar under fliken Starter (& Resultat), så kolla in där!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1