Dagbok

Stallets dagbok

Så börjar en ny vecka och lite nya rutiner också. Nu har vi extra hjälp med stallskötseln medan personalen mer kan fokusera på ridningen och vi startar upp med den första turen redan kl 6.30 nu framöver istället för mockning först innan ridningen.
Det var som vanligt på måndagar väldigt mycket med hovslagare och annat, men det flöt på överraskande bra trots att det nya upplägget kanske inte helt sitter än, man måste lära sig hur man ska lägga upp arbetet på bästa sätt vilket tar några dagar.
Träningen gick utmärkt och hästarna var lite extra pigga som de oftast är på måndagar.
Efter lunch hade vi tränare ett möte med Stockholms Galoppsällskap och där var även vår nya tillfälliga VD Jan Ohlsson med och kunde svara en hel del på våra frågor (om precis allt möjligt) samt också få en hel del input från oss om vad vi tycker, undrar, önskar mm. Jag tror det här mötet var väldigt bra, det ger en bra insikt i vilka saker vi funderar på och kommunikation och information är alltid viktigt och givande.
Jag lovade i lördags att presentera Tobias efterträdare och det är med stor glädje jag kan berätta att den första oktober börjar Valmir De Azeredo som ställföreträdande tränare med ett stort ansvar i stallet. Han är en oerhört duktig ryttare som är extra skicklig med unghästar samt att han har en lång erfarenhet och kunnande. 
Det här ser vi verkligen fram emot, det känns enormt roligt och inspirerande att han kommer till oss. 
Imorgon blir det träning som vanligt på morgonen och därefter kör vi mot Jägersro med Beach Road One som startar onsdag lunch!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1