Dagbok

Stallets dagbok

En trevlig höstdag idag, lagom varmt och så lite helgkänsla på det även om vi så klart jobbar som vanligt imorgon. Träningen gick utmärkt i blandade tempon, men mest åt mellantempohållet (det kanske inte är ett helt korrekt ord det...?). 
Idag åkte Shylock till sin nya ägare för att blir ridhäst och det känns verkligen jättebra, han har kommit till en supertrevlig tjej och ett fint hem.
Förra året tog han tre raka segrar och året innan två segrar, han har varit en rolig häst att ha och en stor personlighet. I våras fick de flesta hästar en släng magsjuka med svullna ben (som de lätt kan få när magen krånglar) vilket gick över på bara ett par dagar. Men hos honom hängde det kvar och han blev aldrig riktigt i balans igen och har därför inte kommit igång och startat. Så nu låter vi nu honom få ett nytt liv som ridhäst istället och jag tror han kommer trivas strålande. Han kommer förmodligen bli rätt tjock eftersom han även i full träning och toppkondition varit åt det kraftiga hållet (för att uttrycka sig diplomatiskt...). Jag fick rapport med bilder och filmer direkt när han anlände och det tog inte lång tid förrän han stod och åt gräs oavbrutet... :)
Imorgon är det en speciell lördag, mer om det imorgon!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1