Dagbok

Stallets dagbok

Lugnare onsdag med lite extra pyssel och fix, det är sådant tävlingsfria onsdagar är bra för. 
Det jag väntar på är beskedet när det höjs från 50 till 500 för folksamlingar, vilket innebär att vi kan börja få tillbaka ägare och publik till tävlingarna. Det lät som att besked skulle komma på tisdagen, dvs igår men det har det inte gjort. Det bör ju komma när som helst nu och det som är spännande är om det börjar gälla direkt eller något datum framåt i tiden och i så fall när. 
Jägersro hade nu tydligen ansökt om att få ha restaurangen öppen på söndag när det är Travderbyt, så visst kan vi nu börja förbereda oss på att det är på gång. Vi får hoppas att Svensk Galopp är redo så fort det finns klartecken för lättnader. Det här är ju en så viktig fråga och ni som läser här kommer få höra mer om detta, jag väntar med spänning på besked.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1