Dagbok

Stallets dagbok

Så var det september då och då känns det ännu mer som att sommaren nu är slut. En hel del regn de senaste dagarna har så klart också bidragit till höstkänslan och även i natt hade det regnat. På morgonen var banan ungefär som igår, jämn men mättad på vatten.
Vi får ju banan harvad varje timme vilket är en lyx man kanske inte tänker så mycket på, men det är en stor förmån att kunna träna på nypreparerad bana hela dagarna. För varje körning idag samtidigt som solen sken rejält så blev banan bättre och bättre och vi anpassade tempot efter förutsättningarna. Dvs de som reds i de sista turerna kunde träna på raskare än de som reds i de första, de fick hålla igen mer på tempot. 
Det var länge sedan vi behövde tänka på banförhållanden, hela sommaren har vädret inte påverkat upplägget av träningen, banorna har alltid varit bra oavsett väder. Nu med höstens intåg så behöver man vara mer engagerad i väderprognoserna för att planera träningen. T ex om vi planerat lugnare träning en dag då det ska regna hela kvällen så är det förmodligen bättre att lägga in den raskare träningen den dagen istället. 
Imorgon är det lunchtävlingar på Göteborg där vi denna gång inte har någon starthäst utan vi laddar för nästa vecka istället med både Jägersro och Bro Park! 

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1