Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi på väg till Göteborg. Planen för dagen var att vi jobbade och tränade som vanligt på förmiddagen vilket gick utmärkt. Dessutom förbereddes packningen och transporten så allt var klart inför avfärden.
Jag hann sedan hem i två timmar (duscha, packa, ta en snabb powernap och icke att förglömma gosa med hundarna) innan det var dags att åka tillbaka. 
Vi kom iväg ca kl 17.20 och då hade Bright Light fått äta middag innan vi åkte. På det sättet blev det två bra saker, att han fått ladda upp med mat samt framför allt att han slipper åka i värsta värmen mitt på dagen. Nu kommer vi komma fram runt klockan 23 och han har då gott om tid att återhämta sig innan morgondagens tävlingar.
High Max är struken eftersom det visat sig att han troligtvis var sjuk i senaste starten och behöver lite mer tid på sig att återhämta sig. Vi siktar på start på Jägerso den 26e istället och de extra tio dagarna innan nästa start är värdefulla.
Jag har uppdaterat kommentar om morgondagens chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat)!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1