Dagbok

Stallets dagbok

Vanlig träningsdag igen med en del raskare tempon och hästarna har skött sig fint. Ja,några var lite extra pigga i och för sig men på det hela taget har dagen gått utmärkt.
Startanmälan var det idag till nästa onsdag och då har vi faktiskt bara två startande och i samma lopp. Fördelen är att det är dirttrack, i nuläget känns gräsbanan inte helt på topp men med soligt väder nu så kanske den förhoppningsvis blir bättre. Det är Beach Road One och Mr Tooma Global vi startar på onsdag i en Silverhandicap över 1600 meter.
Det är också hinderpremiär på Bro Park på onsdag. Nu är ju inte jag någon hinderentusiast direkt, men det ska ändå bli spännande att se hur den nya banan fungerar.
Det var utlovat när den byggdes att vi skulle kunna träna våra hästar på den gräsbanan flera dagar i veckan. Hur det ska gå till när det nu står hinder överallt återstår att se, just nu skulle man nog inte vilja skicka ut några hästar för att kryssa runt hinder och infångare. Fortsättning följer, för är den ändå byggd med intentionen att den också ska vara en träningsbana så bör väl det följas?

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1