Dagbok

Stallets dagbok

Varmt idag och värre ska det bli över helgen. De sista turerna kändes väl sent att träna och till imorgon blir det att börja rida direkt på morgonen och sköta stallsysslorna sist, jag har gjort en bättre plan för lördagen med fokus på att hästarna ska få träna så tidigt som möjligt.
Första turen för dagen var Shylock, Perfect Sister och Snowfoot. De hann knappt komma ut förrän Tobias ringde och meddelade att Fredrik hade ramlat av Snowfoot som var på väg tillbaka i full fart. Här måste jag hylla den allmänna inställningen folk har på stallbacken, så fort en häst är lös rusar alla ut och hjälper till, det är precis så det ska vara och så klart mycket tacksamt. Nu var det vi som hade en löshäst och fick hjälp, nästa gång är det vi som hjälper någon annan. 
Som tur var gick det bra med både häst och ryttare, Snowfoot är en riktig mästare på att komma lös när man leder honom, men slänga av har han inte gjort lika mycket. 
Idag var det mest lugnare eller mellantempon, som ofta på fredagar gör vi en del alternativträning. Idag tömkörde vi både Dhakota och A Ragman och de jobbade sig verkligen bra, det här kommer de få göra fler gånger. 
Nu önskar jag alla en trevlig helg och så hörs vi imorgon igen!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1