Dagbok

Stallets dagbok

Höstens åringsauktioner börjar närma sig. Igår kom auktionskatalog till Baden Baden i Tyskland i början av september och det var mycket hög kvalitet på härstamningarna, imponerande faktiskt. Det kommer också vartefter fler auktioner utomlands där både Frankrike och England/Irland är högintressant.
I Skandinavien har vi den svenska auktionen den 18 september och exakt en vecka tidigare hålls den danska och på den är det blandat med importer, danska och svenska hästar. 
Vår plan är att köpa både några svenskuppfödda hästar av god kvalitet och även åka utomlands och köpa en del importer. Det är ju väldigt viktigt att få in nya åringar och vi vill vara med i de största loppen och kunna konkurrera, då måste man satsa.
Så planer kommer nu formas den närmaste tiden för inköp av nya hästar. Här kan man som ägare skräddarsy det efter hur man vill ha det, en egen häst eller en delägd och i så fall exakt hur stor del man vill äga, det finns alla möjligheter att välja. 
Vill ni veta mer eller är vet att ni är intresserade så är ni välkomna att höra av er till mig (Caroline) via mail eller telefon för mer info och för plan för auktionerna. Det allra roligaste är om man kan hänga med på en auktion, men här får vi se vartefter hur det kommer att bli med hur auktionerna avhålles. I Tyskland verkar det bli en vanlig auktion dit man kan åka och närvara medan det i Sverige verkar mer tveksamt. 
Vi ser fram emot att planera inför nya köp!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1