Dagbok

Stallets dagbok

Vanlig träningsdag idag med en del raskare träning som gick fint. Dagens största utmaning var att ta sig in och ut ur walkern, i en träspringa hade getingar byggt ett bo och varje gång vi råkade röra oss lite oförsiktigt så kom de ut arga och ettriga. Det jag kan säga är att det är en dålig idé att försöka lösa sådana här saker själv, det gör det oftast bara värre. Nu kom framåt lunch en expert iförd skyddskläder och tog bort hela boet och löste problemet, det kändes som ett betydligt bättre sätt än våra försök tidigare.
Imorgon är det då tävlingar igen och vi skulle ha tre starthästar. Dock blir det inte start för Bright Light, ingen fara med honom men ett litet sår har gjort att vi står över start för säkerhets skull. Då återstår Chamori och High Max, jag har uppdaterat kommentarer om deras chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så kolla in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1