Dagbok

Stallets dagbok

Idag vände vi på rutinerna, vi red alla turer först och körde allt stallarbet klart efter träningen var avslutad. Detta pga värmen samt då bromsarna som blir väldigt besvärliga framåt dagen. 
Jag tyckte det fungerade väldigt bra, men så klart är det rent ordningsmässigt trevligare att ha stallet klart och fixat direkt på morgonen, det blev lite rörigare på det här viset. Självklart är det alltid viktigast att det blir bra för hästarna, så arbetet utgår ju alltid från dem. 
Dagens träning var som ofta på fredagar mer åt det lugna hållet. Vi tränade också startboxar med Snowfoot och Hällmyrans Zahra och det gick verkligen strålande. Zahra har alltid varit snäll, så för hennes del var det mest bara bra att repetera. Snow däremot som varit så enormt besvärlig sköter sig numera fantastiskt bra. Han går rakt in (alltid med startboxtäcke), står snällt inlåst och sedan backar vi ut honom och sedan in igen. Idag fick han också för första gången skritta ut framåt, detta för att introducera att det är där han framöver ska gå ut. Nu skrittade han bara lugnt ut med täcket, nästa steg i träningen är att börja öva på att hoppa ut och ur själva täcket.
Jag måste återigen hylla startboxpersonalen och starter Tove som är så otroligt proffsiga, lugna och duktiga, vilken hjälp vi har haft och har av dem! 
Imorgon tränar vi som vanligt samt förbereder oss inför söndagens tävlingar!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1